SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kocatepe Anaokulu

Nis

5 Yaş B Sınıfı öğrencilerimiz ve değerli öğretmenleri Mesude YILMAZ, Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etmişlerdir. Bilindiği üzere; küçük yaşlardan itibaren okumayı öğrenen çocuklarda yaratıcılık ve öğrenme isteği fazla olur. Bu sebeple küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza örnek olup kitap okumalı ve kitaplar ile çocuklarımızı kaynaştırmalıyız.

Bu düşüncüler ile düzenlediğimiz ziyarette öğrencilerimiz, bir çok çocuk kitabı ile buluşmanın tadını çıkarmışlar ve keyifli bir gün geçirmişlerdir.

Ziyarete eşlik eden okul müdür yardımcımız Sn. Muhammet Yasin SEVEN kütüphane yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür etmişlerdir.

Şbt

5 Yaş A sınıfımız ve değerli öğretmenleri Ömür YILMAZYILDIRIM, 5 Yaş B sınıfımız ve değerli öğretmenleri Mesude YILMAZ; Çarşamba İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret ederek ''Meslek Tanıtımı'' kapsamında öğrencilerimize; itfaiye'nin ne anlama geldiğini, İtfaiye Eri'nin ne iş yaptığını, hangi durumlarda itfaiye çağırılması gerektiği gibi konular kazandırılmaya çalışılmıştır.

Meslek Tanıtımı ziyaretine eşlik eden müdür yardımcımız Sn. M. Yasin SEVEN, Çarşamba İtfaiye Grup Amiri Sn. Hüseyin ÖZTÜRK'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etmiştir.

Öğrencilerimiz verimli ve keyifli bir gün geçirmişlerdir. Günün hatırası olarak öğrencilerimize ''İtfaiyeci Sertifikası'' verilmiştir.

KOCATEPE ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Şbt

5 Yaş B sınıfımızın ritim çalışmalarından kısa bir kesit. Değerli öğretmenimiz Mesude YILMAZ ve öğrencilerimiz TATAMİ SPOR SALONU' nda keyifli ve verimli bir gün geçirmişlerdir.

Şbt

5 Yaş B sınıfımızın güzel bir gününden kısa bir kesit.

Değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

5 Yaş B sınıfımızın, denge ve el becerisini destekleyen oyun ve hareket etkinliğinden kesitler. Çocuklarımız eğlenceli ve verimli bir gün geçirmişlerdir.

Kas

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle 5 Yaş B sınıfımız Diş Kliniğini ziyeret edip;

Diş sağlığı hakkında bilgi almışlardır ve muayene olmuşlardır.  Bu verimli ziyaret için diş hekimimize ve değerli öğretmenimiz Mesude YILMAZ' a teşekkür ederiz.

Kas

Oyun gerçek hayatın bir provasıdır. Çocuklar gördükleri ve duyduklarından ziyade, yaşadıklarını ve denediklerini öğrenirler. Oyun ile insan ilişkileri, yardımlaşma, konuşma, bilgi edinme, deneyim kazanma, psikomotor gelişim, sosyal ve duygusal gelişim ve dil gelişimi desteklenir.

5 Yaş C sınıfımızın el-göz koordinasyonunu da geliştirdiği bu oyun etkinliği için değerli öğretmenimiz Vildan ŞENGÜL' e teşekkür ederiz.

Ekm

ÇARŞAMBA OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 100. YILDA 100 MİNİK ADIM PROJESİNDE 4-6 YAŞ OCUKLARININ CUMHURIYET COŞKUSUNU TÜM YIL BOYUNCA YAŞAMALARINI SAĞLAMAYI AMAÇLAMAKTADIR.PROJENİN İLK ETABI 26 EKİM 2023 TARİHİNDE OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN 100 METRELİK BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİL. OKUL OLARAK YÜRÜŞÜŞTE GURULA YERİMİZİ ALDIK.